برگزاری کارگاه مجازی رهایی از اعتیاد به فضای مجازی

برگزاری کارگاه مجازی رهایی از اعتیاد به فضای مجازی

گسترش استفاده از اینترنت با تمامی جنبه های زندگی از جمله مدرسه،محل کار،خدمات بانکی،پرداخت مالیات و حتی رای گیری تلفیق شده است.مهمترین تغییراتی که این فناوری به وجود اورده تبدیل جهان به یک دهکده جهانی است.

کانون مهارت های زندگی و اسیب های اجتماعی دانشگاه بیرجند با همکاری کانون اسیب های اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی در راستای راهکار هایی برای رهایی از اعتیاد فضای مجازی بین دانشجویان، اقدام به برگزاری کارگاه مجازی رهایی از اعتیاد به فضای مجازی ، که با حضور مدرس:خانم شیوا رحیم زادگان ، مدرس دانشگاه، دانشجو دکتری تخصصی روان شناسی  در تاریخ 1400/03/07 نموده است. تعداد 83 نفر از دانشجویان در این کارگاه شرکت نموده و جمعا مبلغ 150 هزار تومان به 3 نفر از برگزیدگان اعطا گردید.مسئول اجرایی این طرح، مریم هادی دبیر کانون مهارت های زندگی بوده است.