به مناسبت روز دانشجو برگزار شد: "دوران دانشجویی عاملی برای ازدواج یا مانعی برای ازدواج؟"

به همت کانون قرآن پژوهان دانشگاه بیرجند و به "مناسبت روز دانشجو" نشستی با عنوان "دوران دانشجویی عاملی برای ازدواج یا مانعی برای ازدواج؟" با حضور حجت الاسلام و المسلمین اسداللهی زارگز مدرس حوزه و دانشگاه و کارشناس مشاور خانواده،  روز پنجشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ساعت ۱۸ ویژه دانشجویان به صورت مجازی برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین اسداللهی در این نشست، ابتدا به بررسی اینکه ازدواج مانع تحصیل است یا تحصیل مانع ازدواج است یا اینکه هر دو می توانند در کنار هم قرار بگیرند مطالبی را مطرح کردند سپس به بررسی جایگاه علم و دانش از منظر احادیث معصومین(علیه سلام) و اهل بیت(ع) پرداختند و در این خصوص روایتی از کتاب بحار الأنوار را نیز مطرح کردند که در این روایت حضرت محمد(ص) به ابوذر فرمودند: "نشستن یک ساعت در مجلس مذاکره علم نزد خداوند از قیام هزار شب که در هر شب، هزار رکعت نماز مستحبی خوانده می شود محبوب تر است." همچنین پیامبر فرمودند: "نشستن یک ساعت در کلاس درس نزد من محبوب تر از دوازده هزار مرتبه ختم قرآن است."

حجت الاسلام و المسلمین اسداللهی همچنین در مورد اهمیت ازدواج از منظر روایات نیز به مطالب زیر اشاره کردند:
۱_ نماز شخص متأهل ۷۰ برابر شخص مجرد نزد خدا ارزش دارد.
۲_ ازدواج نصف ایمان است.
۳_خواب شخص متاهل ثوابش از شب زنده داری یک شخص مجرد و روز بعد را روزه گرفتن برتر است.
پیامبر(ص) در این خصوص می فرمایند: "گر یک هفته خانم در خدمت شوهرش باشد خداوند هفت در جهنم را بر رویش می بندد و هشت در بهشت را بر رویش باز می‌کند و می‌گوید از هر دری که می‌خواهی وارد شو."

ایشان ازدواج و تشکیل زندگی را شرط قبولی ولایت و رحمانیت خدا دانست و با توجه به اهمیت و جایگاه هر دو موضوع از منظر روایات، ازدواج و تحصیل هر دو در کنار هم می توانند باعث رشد، شکوفایی و پیشرفت افراد و منشأ خیر و برکت در زندگی آنان شود.

در پایان نشست ضمن تشکر از کانون برگزار کننده به پرسش های مطرح شده از سوی دانشجویان در این زمینه پاسخ داده شد.

به شرکت کنندگان در این نشست از سوی معاونت فرهنگی گواهی حضور اعطا می شود لذا شرکت‌کنندگان نام و نام خانوادگی، شماره همراه و کد ملی خود را به  آیدی(Narges_azghandi20@)ارسال نمایند.