نشست مجازی بانوی روز محشر با حضور حجت الاسلام و المسلمین کامجو برگزار شد.

این نشست تحت عنوان بانوی روز محشر با موضوع جایگاه زن در جامعه اسلامی و شخصیت حضرت زهرا {س} در روز چهارشنبه ۸ دی ۱۴۰۰ ساعت ۲۰ برگزار شد.
نشست مجازی بانوی روز محشر با حضور حجت الاسلام و المسلمین کامجو برگزار شد.

کانون عفاف و حجاب دانشگاه بیرجند به مناسبت ایام فاطمیه اقدام به برگزاری نشست مجازی تحت عنوان "بانوی روز محشر" نموده است. این وبینار  به مدت 2 ساعت برگزار گردیده است . در این وبینار 42 نفر از دانشجویان و کشور شرکت نموده اند و به شرکت کنندگان در این وبینار گواهی حضور اعطاء شده است.

میهمان و سخران این وبینار حجت السلام والمسلمین کامجو مسئول شبکه تربیتی صالحین بسیج بوده اند.

حجت السلام والمسلمین کامجو در باره شخصیت حضرت زهرا{س} گفت: شان حضرت زهرا (س) بالاتر از ان است که بتوان فکر کرد تا چه رسد به اینکه بیان نمود هر کس هر چه بگوید در حد فهم و ادراک خودش می باشد .

وی همچنین خاطر نشان کرد : فاطمه زهرا (س) بر ترین نمونه مجسم برای زن مسلمان است و متفکران " گویندگان مذهبی " و دانشمندان باید با قلم خود ابعاد وجودی و شخیت این بانوی بزرگ افرینش را هر چه بهتر و بیشتر ترسیم و تبیین کنند.