دانشجو شخصیت سالم و شخصیت شکوفا

دانشجو شخصیت سالم و شخصیت شکوفا

کانون مهارت های زندگی وآسیب های اجتماعی در راستای افزایش آگاهی دانشجویان نسبت به ویژگی های یک شخصیت سالم وشکوفا اقدام به برگزاری کارگاهی تحت عنوان "دانشجو شخصیت سالم و شخصیت شکوفا" درتاریخ 1400/9/16، نموده است.

مدرس این کارگاه دکتر عزیزالله کرامتی نژاد (روان شناس و مشاور خانواده) در این کارگاه به شخصیت ( Personality) به عنوان الگوهای معین و مشخصی از تفکر، هیجان و رفتار اشاره  و آن را سبک شخصی فرد در تعامل با محیط اجتماعی و مادی‌اش تعریف و تشریح نمود.

از ذیگاه ایشان شخصیت شامل ویژگی‌های نسبتاً باثبات و پایدار است که در توصیف آن‌ها از صفاتی همچون زودرنج، مضطرب، پُرحرف، درونگرا، برون‌گرا و غیره استفاده می‌شود. منظور از شخصیت سالم ، شخصیتی بدون درد ورنج است و شخصیت شکوفا هم یعنی زندگی رضایتمندانه.

ضمناً، در این کارگاه به مسائلی مانند تعریف شخصیت سالم وشکوفا ، تفاوت این دو و معرفی 14 ملاکی که باعث می شوند فرد شخصیت سالم داشته باشد،پرداخته شد.

.

آخرین ویرایش۰۶ بهمن ۱۴۰۰