نشست مشترک زیست‌بوم نوآوری، فناروی و کارآفرینی با انجمن‌های علمی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

نشست مشترک زیست‌بوم نوآوری، فناروی و کارآفرینی با انجمن‌های علمی دانشگاه بیرجند با حضور دکتر علی سعیدی، رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه و دکتر هادی فرهادیان، مدیر نوآوری و شتابدهی به همت زیست بوم‌نوآوری، فناوری و کار آفرینی و معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.
دکتر سعیدی ضمن معرفی زیست بوم نوآروی، فناوری و کارآفرینی و بیان ظرفیت‌های زیست‌بوم از آمادگی زیست بوم برای همکاری با انجمن‌علمی‌ها جهت توانمدسازی دانشجویان گفت.
دکتر فرهادیان نیز به نقشه رشد دانشگاه که توسط گروه هدایت استعداد درخشان آماده شده است، اشاره کرد و افزود: ما در زیست بوم می‌توانیم با همکاری انجمن علمی ‌ها اقدام به برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های معرفی شده در نقشه رشد کنیم.
آقای محبی نماینده بنیاد نخبگان نیز در مورد ارتباط انجمن علمی‌ها با این بنیاد صحبت کرد.
در ادامه دبیران انجمن علمی سوالات و مسائل خود را در خصوص همکاری با زیست بوم نوآوری، فناروی و کارآفرینی مطرح کردند.

آخرین ویرایش۰۸ بهمن ۱۴۰۰