بازدید معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند از دانشجویان تیم پشتیبانی هفتمین جشنواره رویش دانشگاهی

به  گزارش معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه بیرجند دکترعلی زنگویی، معاون فرهنگی واجتماعی دانشگاه عصر امروز سه شنبه 12بهمن  به صورت سر زده از دانشجویان تیم پشتیبانی هفتمین جشنواره رویش دانشگاهی در محل مجتمع کانون های فرهنگی و اجتماعی بازدید نمودند.

در ابتدای این دیدار دکتر زنگوئی ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و عرض خداقوت، برنقش جشنواره های دانشجویی به ویژه رویش دانشگاهی در شکوفایی استعدادها وتوانمندی های دانشجویان افزود؛ همه انسان ها به دنبال اهدافی هستند که در پایان به 1)خیر 2)حقیقت 3)جمال ختم می شود  وپیش نیاز همه این اهداف عمل و اندیشه و تلاش وهنر است.

ایشان همچنین ضمن تشکر از خانم موحدی و اقای سیف الهی مسولین اجرایی  هفتمین جشنواره  رویش دانشگاهی از تلاش ها و زحمات دانشجویان نیز تقدیر وتشکر نمودند.