وبینار ملی بررسی مشکلات تالاب های دو استان خراسان جنوبی و آذربایجان غربی

وبینار ملی بررسی مشکلات تالاب های دو استان خراسان جنوبی و آذربایجان غربی

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند کانون محیط زیست دانشگاه بیرجند با همکاری کانون محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی ارومیه و اداره کل حفاظت محیط زیست استان خراسان جنوبی، به مناسبت روز جهانی تالاب ها، وبینار ملی بررسی مشکلات تالاب های دو استان خراسان جنوبی و آذربایجان غربی  با سخنرانی خانم دکتر الهام یوسفی؛ عضو هیئت علمی گروه محیط زیست دانشگاه بیرجند و جناب آقای واحد جمشیدون؛ دبیر کارگروه تخصصی سیپا در تالاب کانی برازان را درتاریخ 13بهمن1400به مدت 2ساعت  برگزارنمود که تعداد 53 نفر در این کارگاه شرکت نمودند.

از مطالب مهم وبینار میتوان به این مطلب اشاره کرد که تالاب های طبیعی جزو اکوسیستم های فعال و حیاتی بر روی زمین هستند. در واقع این تالاب ها هستند که با فراهم ساختن آب و قابلیت زادآوری اولیه، به بقای گونه های جانوری و گیاهی روی زمین کمک می کنند.

شایان ذکر است این کارگاه به صورت مجازی در سامانه lms  با اعطای گواهی به شرکت کنندگان برگزار شد.