مسابقه حفظ سوره های متبرکه " یاسین ، الرحمن ، ملک " توسط کانون قرآن پژوهان دانشگاه برگزار شد.

گسترش فرهنگ قرآنی و تبلیغ شیوه های صحیح فراگیری قرآن و آشنا ساختن جان های مشتاق و علاقه مندان به قران وعلوم اسلامی از هر راه ممکن برای رسیدن به حیاط طیبه ای است که خداوند وعده فرمود برهمه مافرض است.کانون قرآن پژوهان دانشگاه بیرجند به مناسبت هفتمین جشنواره رویش، اقدام به برگزاری مسابقه حفظ سوره های متبرکه "یاسین، الرحمن و ملک"، در دو بخش خواهران و برادران، در تاریخ 28بهمن 1400باهدف ترویج فرهنگ قران و قران خوانی در جامعه نمودگسترش فرهنگ قرآنی و تبلیغ شیوه های صحیح فراگیری قرآن و آشنا ساختن جان های مشتاق و علاقه مندان به قران وعلوم اسلامی از هر راه ممکن برای رسیدن به حیاط طیبه ای است که خداوند وعده فرمود برهمه مافرض است.کانون قرآن پژوهان دانشگاه بیرجند به مناسبت هفتمین جشنواره رویش، اقدام به برگزاری مسابقه حفظ سوره های متبرکه "یاسین، الرحمن و ملک"، در دو بخش خواهران و برادران، در تاریخ 28بهمن 1400باهدف ترویج فرهنگ قران و قران خوانی در جامعه نمود.

آخرین ویرایش۰۹ اسفند ۱۴۰۰