کارگاه نقد فیلم اخرالزمانی توسط کانون مهدی یاوران برگزار شد

کارگاه نقد فیلم اخرالزمانی توسط کانون مهدی یاوران برگزار شد

همواره باور به منجی در سایر ادیان ابراهیمی نیز از دیرباز وجود داشته و ادیان سعی در شناساندن منجی بوده و گام هایی را در جهت جهانی نمودن آن بر میدارند . در این میان سینمای هالیوود سالیان سال است با تولید فیلم هایی که نمودی از آخرالزمان و منجی دارد ، قصد بر شناساندن آن به جهانیان و جهان شمول کردن باور های خود دارد . با توجه به این مقدمه ، به همت کمیته آموزش کانون مهدی یاوران دانشگاه بیرجند با همکاری کانون های مهدویت دانشگاه های صنعتی قوچان ، فرهنگیان ایلام ،علامه طباطبایی ، صنعتی بیرجند ،شهید بهشتی ، فرهنگیان شهید صدوقی کرمانشاه  به میزبانی دانشگاه بیرجندبه مناسبت جشنواره رویش فرهنگ و هنر و دهه فجر کارگاه نقد فیلم اخرالزمانی_دوره دوم در راستای شناخت و بررسی منجی در سینمای هالیوود در تاریخ ۱۸ و ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۰ برگزار گردید.

آخرین ویرایش۰۹ اسفند ۱۴۰۰