سه شنبه مهدوی_مهرمهدوی توسط کانون مهدی یاوران برگزار شد.

سه شنبه مهدوی_مهرمهدوی توسط کانون مهدی یاوران برگزار شد.

حرکتی اجتماعی است که برای یادآوری عزیزترینی که در این دل مشغولی های زندگی شده است غریب ترین، طرح ریزی شده تا شاید با عنایت حضرت صاحب الزمان (عج) باعث چشاندن نمکی از طعم زندگی مهدوی به جامعه گردد.سه شنبه‌ های مهدوی نتیجه کار جمعی از منتظران است که هر هفته در روز‌های سه شنبه به نیت نذر سلامتی امام زمان (عج) و برای زنده نگه داشتن یاد آن حضرت در بین قشر‌های مختلف جامعه نذری تقسیم می شود یا هر کس با هر توان و استعدادی خدمتی را ارائه می دهد. کانون مهدی یاوران دانشگاه بیرجند و به مناسبت جشنواره رویش فرهنگ و هنر و دهه فجر ، در باغ و عمارت تاریخی اکبریه بیرجند مجموعه بسته های فرهنگی مهدوی (رزق مهدوی ) تهیه و بسته بندی گردید . این بسته ها شامل دو بخش می باشد ،  محتوای مهدوی و اقلام متبرکی نظیر تسبیح و آویز با نوشته مهدوی ، کتابچه مهدوی و پذیرایی ، پیکسل مهدوی برای نوجوانان. همچنین پویش #باید_برای_امام_زمانمان_کاری_کنیم نیز طراحی گردید و افراد زیادی با رغبت در این پویش شرکت نمودند. همچنین نمایشگاه کتاب مهدوی نیز با تخفیف ویژه دایر گردید تا افراد بتوانند با نازل ترین قیمت بهترین کتب مهدوی را خریداری کنند.لازم به ذکر است با رایزنی و همکاری با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بیرجند نمایشگاه عکس نوشته مهدوی نیز به همت کادر کانون مهدی یاوران برپا گردید که افراد زیادی از این نمایشگاه دیدن نمودند .