کارگاه ازدواج آسان توسط کانون مهدی یاوران باهمکاری کانون عفاف وحجاب و مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی برگزار شد.

در فرهنگ  قرآن و اسلام و مهدویت همواره به آسان گیری و سهولت در ازدواج تاکید شده است و نسبت به ازدواج های توأم با تجملات و اسراف نهی شده است ‌. در جلسه اول از کارگاه ازدواج آسان تلاش شده است ، ابتدا راهکار های ازدواج آسان ارائه و در جلسات ما بعد ، مهارت های پیش از ازدواج و پس از ازدواج با رویکرد فرهنگی مهدویت و سبک زندگی منتظرانه برای مخاطبین تشریح و آموزش داده شود. کانون مهدی یاوران دانشگاه بیرجند با همکاری کانون مهارت ها زندگی و آسیب های اجتماعی و کانون عفاف و حجاب دانشگاه بیرجند ، کارگاه آموزشی ازدواج آسان را در راستای هدف فوق الذکر در تاریخ ۱۹ بهمن ماه سال ۱۴۰۰ برگزار نمود .