پادکست ویروس کرونا توسط کانون گویندگی و اجراء منتشر شد.

پادکست ویروس کرونا توسط کانون گویندگی و اجراء منتشر شد.

ویروس کرونا موضوع بسیار جدی است. تا بحال بیش از صد هزار نفر را در دنیا درگیر کرده و جان بیش از سه هزار نفر را گرفته است. هر چند میزان کشندگی آن بیشتر از آنفلانزا نیست ولی میزان گسترش و اپیدمی آن به سادگی صورت می‌گیرد، بنابراین نوعی ترس و وحشت آفریده است. اینکه افراد برای جلوگیری از آن نباید با هم دست بدهند، همدیگر را لمس کنند و یا همدیگر را در آغوش بکشند، به اندازه کافی غم انگیر است و هراس از آن‌ را افزایش داده است. در چنین شرایطی جامعه نیاز به آرامش و دور شدن از واقعیت را حس می کند، بدون آنکه بخواهد واقعیت این بیماری را انکار کند، بنابراین به شوخی و لطیفه روی می‌آورد، به این معنا یکی از کارکردهای این لطیفه‌ها نیاز به آرامش، شادی و خنده است.کانون گویندگی و اجرای دانشگاه بیرجند بنابه این امر اقدام به تهیه پادکست کرونا نموده اند. این پادکست در تاریخ 16 بهمن 1400 منتشرشد.