مجموعه پوسترهای «تا بهار» توسط کانون تولید محتوای ماژ با همکاری کانون خوشنویسی منتشر شد.

بهار آغاز دوباره زندگی و دمیدن روح تازه در کالبد فسرده طبیعت است. بهار می‌تواند بهانه‌ای برای بیداری روح و آغاز تغییری مثبت در زندگی باشد.

کانون ایده‌پردازی و تولید محتوای ماژ باهمکاری کانون خوشنویسی هم زمان با بیدار شدن و جان گرفتن دوباره طبیعت، و با آن هم نوا شد و تا رسیدن نوروز باستانی هر روز طرحی با محتوای ادبی، انگیزشی که روحیه تغییر را در انسان بیدار می‌کند، در ابعاد استوری در فضای مجازی در قالب استوری و در صفحه اینستاگرام "هم دانشگاهی" هر روز صبح مهمان جامعه دانشجویان دانشگاه بیرجند با هدف روز شماری عید نوروز 1401 از تاریخ 20اسفند 1400لغایت 01بهار 1401بوده است.