مسابقه خوشنویسی مشق عشق توسط کانون خوشنویسی با همکاری کانون قرآن پژوهان برگزار شد.

مسابقه  خوشنویسی مشق عشق توسط کانون خوشنویسی با همکاری کانون قرآن پژوهان برگزار شد.

تدبر در ایات قران کریم اصلی بی بدیل در تعامل و مواجهه انسان با گنجینه ی وحی و کلام الله مجید است.  تدبر دارای تعریف و اثار مختلف و قابل توجهی است که هم در حوزه فکر و اندیشه و هم در مجال زندگی عملی انسان متدبر ظهور می کند . تدبر در ایات قران کریم مرهون فراهم امدن امور و شرایطی چند است که هدف از این برنامه گسترش ایات و تدبر در معنای انها و همچنین در نهایت به کارگیری این ایات در زندگی است .

کانون قرآن پژوهان دانشگاه بیرجند با همکاری کانون خوشنویسی دانشگاه بیرجند اقدام به برگزاری مسابقه خوشنویسی مشق عشق تا تاریخ 28فروردین 1401نموده است. سرمشق های مورد نظر به شرح ذیل بوده است :

آیه 28 سوره رعد : الا بذکر الله تطمئن القلوب

دعای تحویل سال : یا مقلب القلوب و الابصار