به مناسبت روز بزرگداشت شهدا و به همت کانون حماسه و دفاع مقدس ، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مراسم گلباران و عطر افشانی مزار شهید گمنام دانشگاه بیرجند برگزار شد.

بیست و دوم اسفند روز «بزرگداشت شهدا» مصادف با سالروز صدور فرمان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تأسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی ایران، فرصتی برای یادآوری راز جاری ماندن شهدا است. شهدایی که از جان خود گذشتند و ایثار و از خودگذشتگی را برای ما معنا کردند که به همین منظور و در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل (ره) و عمل به فرمایش گهربار رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) که فرموده‌اند: « فضیلت زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست»، مراسم غبارروبی، عطرافشانی و گلباران گلزار شهدای گمنام دانشگاه بیرجند به مقام شامخ شهیدان گلگون کفن جبهه‌های حق علیه باطل، ادای احترام شد.این مراسم با قرائت فاتحه، غبارروبی، عطرافشانی و اهدای شاخه گل بر سر مزار شهید گمنام ۸سال جنگ تحمیلی همراه بود.

آخرین ویرایش۲۵ فروردین ۱۴۰۱