مسابقه کتابخوانی زن در ایینه جلال و جمال توسط کانون کانون کتاب با همکاری کانون مطالعات اجتماعی و کانون عفاف و حجاب دانشگاه بیرجند برگزار شد.

اهمیت زن در اسلام بسیار ویژه و پر اهمیت است. اسلام احترام بالای برای مقام زن قائل شده است. آفرینش زن و مرد از یک گوهر است و همه ی زنان و مردان مبدأ فاعلی واحد داشته، چه این که مبدأ فاعلی همه ی انها خدای یگانه و یکتاست و هیچ مزیتی برای مرد نسبت به زن در اصل آفرینش نیست .کانون کتاب با همکاری کانون مطالعات اجتماعی و کانون عفاف و حجاب دانشگاه بیرجند به مناسبت گرامیداشت روز زن اقدام به برگزاری مسابقه کتاب خوانی با موضوع زن درایینه جلال و جمال به صورت مجازی کرده است .این مسابقه به منظور اشنایی با مقام و منزلت زن و ترویج خواندن کتاب انجام شده است .اخرین مهلت شرکت در این مسابقه از تاریخ 3 اسفند ماه تا 9 اسفند ماه 1400 بوده است .تعداد سوالات مسابقه 10 سوال تستی بوده است .

آخرین ویرایش۲۷ فروردین ۱۴۰۱