مسابقه مجازی بر بال ایمان توسط کانون قرآن پژوهان برگزار شد.

مسابقه مجازی بر بال ایمان  توسط کانون قرآن پژوهان برگزار شد.

گاه نگاه به مسابقات قرآن نگاه نتیجه‌گراست که عده‌ای انتخاب شده و عده‌ای حذف شوند، اما در جمهوری اسلامی نگاه و هدف از برگزاری مسابقات قرآن راه‌گشایی برای افراد مختلف جامعه و انس هرچه بیشتر آنان با این مصحف شریف است. هدف ما از برگزاری مسابقات قرآن این است که گزاره‌های کلام الهی پناهگاه زندگی ما قرار گیردو همچنین  هدف دیگر از مسابقات معرفی تلاش انسان موفق قرآنی است. آنان کلام الهی را در زندگی خود جاری کردند. قصد ما از برگزاری مسابقات دقیقا فرهنگ‌سازی و ایجاد اقبال به سمت کلام الهی و نشان دادن این است که قرآن می‌تواند مدیریت زندگی افراد را در دست گیرد. توسعه ایمان به قرآن بسیار مهم است. ایمان به کتاب‌الله پس از ایمان به الله و رسول اکرم(ص) اهمیت بسیار دارد. ما باید به کتاب‌الله با عمق جان وصل باشیم و با تمام وجود در خدمت قرآن باشیم. اینکه فقط قرآن را زیبا بخوانیم کافی نیست، باید قرآن زیبا خوانده شود، هم زیبا دیده شود و هم زیبا فهمیده و هم زیبا عمل شود.

کانون قرآن پژوهان دانشگاه بیرجند به مناسبت ماه مبارک رمضان اقدام به برگزاری مسابقه ای باعنوان بربال ایمان نموده است که روزانه در این ایام، یک ایه همراه با ترجمه، تفسیر، در کانال ها و گروه های معاونت فرهنگی و اجتماعی در تاریخ 19فروردین1401منتشرگردیده است.