تهیه و انتشار پادکست هفت شهر عشق (به مناسبت بزرگداشت عطار نیشابوری)

تهیه و انتشار پادکست هفت شهر عشق (به مناسبت بزرگداشت عطار نیشابوری)

فریدالدین ابوحامد محمد عطار نیشابوری مشهور به شیخ عطّار نیشابوری، یکی از عارفان، صوفیان و شاعران ایرانی سترگ و بلندنام ادبیات فارسی در پایان سده ششم و آغاز سده هفتم است. او داروسازی و داروشناسی را از پدرش آموخت و در عرفان مرید سلسله خاصی از مشایخ تصوف نبود و به کار عطّاری و درمان بیماران می‌پرداخت. وی علاقه‌ای به مدرسه و خانقاه نشان نمی‌داد و دوست داشت راه عرفان را از داروخانه پیدا کند. روز ۲۵ فروردین در تقویم ایران روز ملی عطار است که هرساله در نیشابور، آرامگاه وی همراه برنامه‌های عطارشناسی برگزار می‌شود؛ گلباران آرامگاه عطار، ارائه پژوهش‌هایی در مورد این شاعر، نمایشگاه کتاب و خوشنویسی و شب شعر از جمله برنامه‌هایی است که در این روز برگزار می‌شود.

کانون شعر و ادب دانشگاه بیرجند نیز به دلیل شیوع کرونا، به مناسب بزرگداشت عطار نیشابوری و با هدف آشنایی با اشعار عطار نیشابوری، در روز پنجشنبه، تاریخ 25 فروردین 1401  اقدام به تهیه و انتشار سه پادکست و یک ویدئوکست پرداخت  که در فضای مجازی وابسته به دانشگاه بیرجند جهت استفاده مخاطبین، به اشتراک گذاشته شد.