انتشار و تهیه عکس نوشته و ویدئوکست با عنوان دوشنبه های شهدایی توسط کانون حماسه و دفاع

سلام بر آنهایی که از نفس افتادند تا ما از نفس نیفتیم، قامت راست کردند تا ما قامت خم نکنیم، به خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم سلام بر آنهایی که رفتند تا بمانند و نماندند تا بمیرند. سلام بر شهدا! آن چیزى که ما باید به آن افتخار بکنیم این است که رسم شهادت و سنّت الهىِ قتل فی‌سبیل‌ا‌لله‌، با نظام اسلامى زنده شد.

کانون حماسه و دفاع مقدس دانشگاه بیرجند با هدف زنده نگه داشتن یاد شهدا و معرفی آنها به قشر جوان جامعه اقدام به تهیه و انتشارعکس نوشته هایی با عنوان دوشنبه های شهدایی،  به صورت سلسله وار نموده است و در هر هفته شهید بزرگواری از شهدای استان خراسان جنوبی به صورت کامل در قالب عکس نوشته، زندگینامه، کلیپ و سخنی ماندگار از آن شهید در فضای مجازی معرفی می گردد.

خاطرنشان می گردد؛ آثار تهیه شده در نهایت به صورت جامع در قالب نمایشگاه برای مخاطبین نمایش داده خواهد شد.