کارگاه طراحی کسب و کار به میزبانی کانون کارآفرینی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

کارگاه طراحی کسب و کار با حضور مسئولان کانون کارآفرینی دانشگاه بیرجند و جمعی از دانشجویان علاقمند برگزار شد.
کارگاه طراحی کسب و کار به میزبانی کانون کارآفرینی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه،‌ جناب آقای کاظمی تبار مسئول برگزاری این کارگاه، ضمن قدردانی از مجموعه معاونت فرهنگی و کانون کارآفرینی دانشگاه بیرجند بابت میزبانی این کارگاه،‌ به اهمیت برگزاری این رویداد در سال جدید اشاره نمود و گفت: ان شالله بتوانیم در سال جدید با توجه به شعار سال،‌گام های تاثیرگذاری برای بحث تولید برداریم و ان شالله با همکاری خوب دانشگاه شاهد برگزاری کارگاه های بیشتری باشیم.

در ادامه،‌ افشین ابراهیم آبادی؛ دبیر کانون کارآفرینی دانشگاه بیرجند توضیحاتی راجب اهداف بلندمدت کانون در آینده داد گفت : استراتژی مهم کانون کارآفرینی دانشگاه بیرجند،‌ بر پایه کارآفرینی اجتماعی است و کانون در تلاش است تا بخشی از دغدغه دانشجویان که مسئله اشتغال است را حل نماید.

وی در ادامه از تلاش های همه مسئولین و اعضای کانون کارآفرینی که متعهدانه و دلسوزانه تشکر و قدردانی نمود.

شایان ذکرست که این مراسم در تاریخ پنجشنبه 22 اردیبهشت 1401در سالن فرهنگ دانشگاه با تدریس جناب آقای کسرائی نیا از ساعت 8 الی 13 برگزار شد.