اردوی بیرجند گردی، ویژه دانشجویان دختر خوابگاهی دانشگاه بیرجند به مناسبت هفته خوابگاه های دانشجویی برگزار شد.

به مناسبت هفته خوابگاه های دانشجویی، به همت کانون گردشگری دانشگاه بیرجند و همکاری ویژه اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان خراسان جنوبی، اردوی بیرجندگردی، ویژه دختران دانشجوی دانشگاه بیرجند، برگزار گردید.

در این تور یک روزه، که باهدف ایجاد نشاط بین دانشجویان و آشنایی آنها با آثار تاریخی و اماکن دیدنی شهر پس از بازگشایی دانشگاه برگزار  گردید، از باغ و موزه تاریخی اکبریه و بازارچه صنایع دستی شهرستان، مدرسه شوکتیه، بافت تاریخی و آب انبار قدیمی و  همچنین ارگ و قلعه تاریخی بیرجند بازدید به عمل آمد.

آخرین ویرایش۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱