کافه کارآفرینی، توسط کانون کارآفرینی دانشگاه در اولین نمایشگاه مانایی ها افتتاح شد.

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۵:۴۸ کد : ۱۸۵۹۵ کانون کارآفرینی اخبار تشکل های دانشجویی

به همت زیست بوم و کانون کارآفرینی دانشگاه بیرجند "کافه کارآفرینی" در اولین نمایشگاه مانایی‌ها افتتاح شد.

در حاشیه افتتاح این مراسم که با حضور دکتر احمد لامعی، سرپرست دانشگاه بیرجند، دکتر ابوالفضل اکبرپور، سرپرست معاونت پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه، دکتر علی سعیدی، مدیر گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت، برگزار شد، از غرفه کانون کارآفرینی دانشگاه نیز رونمایی شد.
افشین ابراهیم آبادی، دبیر کانون کارآفرینی دانشگاه بیرجند گفت: هدف از راه اندازی "کافه کارآفرینی" در این نمایشگاه، شناسایی ایده ها و جذب استعداد های ناب دانشجویی است و همچنین کافه کارآفرینی کمک شایانی به افراد جهت تیم سازی خواهد کرد.

گفتنی است در این نمایشگاه 15 تیم از واحدهای مستقر در زیست‌بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه به معرفی و ارائه خدمات و محصولات خود  پرداختند.
اپلیکشین جمع آوری پسماند و زباله، تولید محتواهای آموزشی ویژه آموزش مجازی و الکترونیکی، طلا و جواهرات، پکیج زبان انگلیسی، خدمات نرم افزاری، نشر  و تبلیغات، خدمات کسب و کار و کارآفرینی، صنایع دستی و برق از جمله موضوعات و محصولات تیم‌های حاضر در  آن نمایشگاه بود.

آخرین ویرایش۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱