نوبت پنجم نشریه مشکات توسط کانون مهدی یاوران منتشر شد.

نوبت پنجم نشریه مشکات توسط کانون مهدی یاوران منتشر شد.

نقل قولی است منصوب به امام حسین (ع) که ایشان می فرمایند حضرت مهدی عج در عصر خویش مظلوم است تا می توانید برای حضرت مهدی (عج) قلم فرسایی کنید ، علاوه بر این ، روایات فراوانی منقول از ائمه اطهار مبنی بر توجه و شناساندن مهدی و مهدویت وجود دارد که موید این مهم است . پرداختن به موضوعات فرهنگی و به خصوص از ملزومات عصر حاضر یعنی مهدویت ، رسالت اهل قلم یعنی قشر فرهیخته جامعه دانشگاهی است . که باید مورد نظر و توجه قرار گیرد . علی رغم طرح شفاهی موضوعات و مباحث مهدویت ، بایستی این مهم کتبا به سمع و نظر مردم برسد ، چرا که از جهت میزان تأثیرگذاری حائز توجه و اهمیت است .

کانون مهدی یاوران دانشگاه بیرجند با هدف نشر مطالب فرهنگی_مهدوی، نوبت پنجم نشریه مشکات را در تاریخ 9 اردیبهشت 1401 در فضای مجازی به صورت نسخه الکترونیک در قالب12 صفحه تهیه و تدوین نموده است.