سلسله کارگاه های آموزشی چگونگی آمادگی برای امتحانات حضوری( جلسه دوم: مدیریت اضطراب و موفقیت در امتحان) برگزار شد.

با توجه به حضوری شدن امتحانات و بازگشایی دانشگاه بعد از دو سال تدریس و امتحانات مجازی ، دانشجویان باید مهارت های لازم برای بازه ی امتحانات را کسب کنند و علاوه بر مطالعه صحیح درس و موفقیت در امتحانات قادر به کنترل اضطراب و استرس خود نیز باشند . کانون مهارت های زندگی وآسیب های اجتماعی در همین راستا  اقدام به برگزاری کارگاهی تحت عنوان چگونگی آمادگی برای امتحانات حضوری درتاریخ1401/3/15ساعت 16 الی17:30 (به مدت یک و نیم ساعت) نموده است. در این کارگاه به موضوعاتی از جمله مدیریت زمان، تکنیک های مدیریت زمان، معیار های اسمارت، مهارت های مطالعه موثر نقشه ذهنی و ... پرداخته شد.