دانشجوی دانشگاه بیرجند، دبیر کمیته آموزش و پژوهش شورای مرکزی اتحادیه انجمن های علمی زراعت،بیوتکنولوژی و گیاهپزشکی دانشگاه های سراسر کشور شد.

۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۹:۱۹ کد : ۱۹۷۵۳ اخبار برگزیده معاونت اخبار تشکل های دانشجویی

سید آرمان حسینی، دانشجوی دکترای اکولوژی گیاهان زراعی دانشگاه بیرجند، با رای اکثریت از تمام دانشگاه های کشور به عنوان عضو شورای مرکزی و دبیر کمیته آموزش و پژوهش شورای مرکزی اتحادیه انجمن های علمی زراعت، بیوتکنولوژی و گیاهپزشکی دانشگاه های سراسر کشور انتخاب شد.

پنحمین دوره انتخایات اتحادیه انجمن های علمی زراعت بیوتکنولوژی و گیاهپزشکی کشور در تاریخ ۳۰ و ۳۱ مرداد ماه با حضور تمام دبیران انجمن های علمی دانشگاه های  سراسر کشور به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار شد.

اسامی برگزیدگان پنجمین دوره مجمع عمومی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی زراعت، گیاه پزشکی و بیوتکنولوژی کشور:

شورای مرکزی:
۱. سید آرمان حسینی (دانشگاه بیرجند)
۲.طیبه فلاحی پاشاکی (دانشگاه گیلان)
۳. هادی کیانی نژاد (دانشگاه رازی)
۴. سید علی مدرس (دانشگاه جیرفت)
۵. علی جمالی (دانشگاه تهران)

علی البدل شورای مرکزی:
۶.  نازیلا صمدایی(دانشگاه فردوسی مشهد )
۷.فاطمه عرفانی زاده (دانشگاه ارومیه)

بازرس:
۱. حامد افلاطونی (دانشگاه محقق اردبیلی)