بازتاب برگزاری نهمین کنگره بین المللی اربعین به میزبانی دانشگاه بیرجند در رسانه های خبری؛

۲۴ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۰:۰۲ کد : ۲۰۰۸۰ اخبار برگزیده معاونت اطلاعیه های مهم
دکتر فرزانه پور: هدف از برگزاری این همایش‌ معرفی ظرفیت‌های مراسم اربعین به عنوان یک مراسم جهانی و بین المللی است.

دکتر حسین فرزانه پور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دبیر علمی نهمین کنگره بین المللی اربعین در دانشگاه بیرجند در حاشیه برگزاری این مراسم در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، گفت: نهمین کنگره بین المللی اربعین به میزبانی دانشگاه بیرجند، از طرف موسسه اصحاب الحسین (ع) و با همکاری دانشگاه‌های ایران و کشور عراق و مشارکت نخبگان هر دو کشور برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه بیرجند سومین سال که در این رویداد حضور و مشارکت دارد افزود: هدف از برگزاری این سلسله همایش‌ها معرفی ظرفیت‌های مراسم اربعین به عنوان یک مراسم جهانی و بین المللی است.

فرزانه پور گفت:با توجه به اینکه درحال حاضر نیاز به اتحاد، وحدت و انسجام در میان امت اسلامی داریم، برگزاری این گونه همایش‌ها می‌تواند زمینه و بستر لازم را برای ایجاد امتی اسلامی فراهم کند.

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه بیرجند افزود:جامعه هدف این رویداد بیشتر نخبگان، اعضای هیئت علمی دانشگاه ،دانشجویان و کارمندان نهاد‌های آموزشی و پرورشی است.

وی افزود:شناخت نهضت عاشورا می‌تواند به عنوان یک الگو‌ی مدیریتی برای مدیران و زمینه فکری برای نسل جوان فراهم سازد.