اولین نشست دبیران جدید و منتخب کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه برگزار شد.

اولین نشست دبیران منتخب کانون های فرهنگی دانشگاه بیرجند، ساعت 20 روز چهارشنبه، 11 آبان 1401 با حضور سیف الهی، رئیس اداره فرهنگی و مسئول کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی، در مجتمع اختصاصی کانون ها، واقع در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

در این دورهمی صمیمانه، آیین نامه کانون های فرهنگی، چارت سازمانی حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نحوه ارائه و پیگری  طرح های دانشجویی، روال اداری درخواست و چاپ پوستر و نشریات، نحوه ارائه و پیگری درخواست های مالی و شرح وظایف دبیران کانون های فرهنگی توسط کارشناس کانون های فرهنگی تشریح گردید. در ادامه هر یک از دبیران، ضمن معرفی خود به بیان اهداف و برنامه های کانون مربوطه پرداختند.

سیف الهی از برگزاری انتخابات کانون های فرهنگی در تاریخ 29 و 30 آبان ماه 1401 و انتخاب 26 دبیر برگزیده کانون ها توسط دانشجویان دانشگاه بیرجند خبر داد و گفت: به زودی با توکل بر خداوند منان و با همکاری دبیران و اعضای منتخب کانون ها، شاهد آغاز فعالیت های پرشور کانون های فرهنگی در سطح دانشگاه خواهیم بود.

پایان بخش این دیدار 2 ساعتی، گرفتن عکس یادگاری در مجتمع اختصاصی کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه بود.