حضور دانشجویان فعال حوزه فرهنگی دانشگاه در برنامه اوج از سیمای خراسان جنوبی شبکۀ استانی خاوران

برنامه تلوزیونی اوج از سیمای خراسان جنوبی شبکۀ استاتی خاوران به بیان مسائل دوران جوانی می پردازد. برنامه ای خوش ساخت که از بخش های مختلفی تشکیل می شود‌. یکی از اصلی ترین بخش های این برنامه که رسالت بیان نظرات جوانان جامعه را بر عهده دارد بخش کارشناسی و چالش آن است که در این بخش دانشجویان درخصوص موضوع برنامه به بیان نظرات شخصی خود می پردازند. در نهایت، پس از بیان نقطه نظرات دانشجویان، کارشناس برنامه جمع بندی از گفته ها را انجام می‌دهد.

تعدادی از دانشجویان فعال حوزه کانون های فرهنگی،انجمن های علمی و تشکل های اسلامی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند با حضور در این برنامه به عنوان جوانان فعال و پویای جامعه به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.
این برنامه، سه شنبه، 17آبان 1401، ساعت 20:30، از شبکه استانی خاوران پخش گردید.