اردوی زیارتی، سیاحتی دانشجویان دختر دانشگاه به مقصد مزار رزگ به همت کانون های فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

اردوی زیارتی، سیاحتی  دانشجویان دختر دانشگاه به مقصد مزار رزگ به همت کانون های فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

به همت کانون گردشگری دانشگاه و با همکاری کانون های ورزش و بازی های فاخر و کانون محیط زیست دانشگاه، اردوی فرهنگی ویژه 35 نفر از دانشجویان دختر فعال فرهنگی دانشگاه به مقصد مزار رزگ، روز پنج شنبه 19 آبان ماه 1401 از ساعت 8 الی 12ظهر برگزار گردید.

دانشجویان در این اردوی یک روزه ضمن صرف صبحانه در طبیعت زیبای روستای رزگ و انجام پیاده روی،  به همت کانون ورزش و بازی های فاخر  با برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی و تفریحی پرداختند.

دانشجویان شرکت کننده در اردو  همچنین با شرکت در طرح کانون محیط زیست به پاکسازی محیط اطراف مزار پرداختند.