به همت کانون هنرهای تجسمی، نشست علمی "بررسی پژوهش های معاصر هنر اسلامی" همراه با نقد کتاب برگزار شد.

۲۷ آبان ۱۴۰۱ | ۱۸:۲۰ کد : ۲۱۱۱۸ کانون هنرهای تجسمی اخبار تشکل های دانشجویی

به همت کانون هنرهای تجسمی با همکاری کانون کتاب دانشگاه بیرجند "نشست علمی با عنوان بررسی پژوهش های معاصر هنر اسلامی"  همراه با نقد کتاب "هنر پیرااسلامی" نوشته دکترصادق رشیدی با حضور دکتر امیر نظری، استاد مدعو دانشگاه بیرحند و دکترای پژوهش هنر، روز سه شنبه 24 آبان ماه 1401 به مناسبت هفته کتاب در محل تالار فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

در این نشست در مورد سنت مطالعات هنرهای اسلامی صورت گرفته در دوره معاصر و اینکه هنر اسلامی به عنوان پیامد گفتمان شرق شناسی در مطالعات غربی ها چگونه نمود داشته است یا اینکه دیدگاه های سنت گرایانه در پژوهش های معاصر هنر اسلامی چگونه امکان تحلیل ها و یا نگرش های انتقادی را از پژوهشگران سلب کرده است مباحثی مطرح شد. در ادامه نیز معرفی کتاب هنر پیرا اسلامی از تالیفات دکترصادق رشیدی صورت گرفت و بر لزوم بازاندیشی در پژوهش های هنر اسلامی تاکید شد‌.