دوره آموزشی خوشنویسی توسط کانون خوشنویسی برگزار شد.

دوره آموزشی خوشنویسی توسط کانون خوشنویسی  برگزار شد.

به منظور کار آفرینی و مهارت افزایی و آشنایی دانشجویان با هنر خوشنویسی و ترویج فرهنگ زیبا‌نویسی در جامعه. در باب اهمیت خوشنویسی همین بس که یکی از عوامل موثر در موفقیت درسی و تحصیلی دانشجویان می‌باشد، مجوزی برای ورود آنان به محیط های اجتماعی بزرگ تر و جدید تر، تاثیرگذاری بر مخاطب (به خصوص در نامه نگاری ها و مکاتبات که قطعا مکتوبات خوش خط موثرتر است و مقصود را روشن تر کرده و در اجابت در خواسته ها مفید تر خواهد بود ) و فایده بعدی در منزلت و کمال انسانی است، زیرا خط خوش بر شخصیت و کرامت خوشنویس و جایگاه و منزلت او در اجتماع می افزاید.پوستر دوره به پیوست تقدیم می‌گردد.

کانون خوشنویسی با همکاری انجمن علمی بین رشته ای زیست فناوری دانشگاه بیرجند اقدام به برگزاری دوره آموزشی خوشنویسی در تاریخ نیمه دوم آبان ماه  با تدریس پوریا حسین آبادی نموده است.