برگزاری مسابقه والیبال چهار نفره توسط کانون ورزش و بازی های فاخر با همکاری مدیریت تربیت بدنی دانشگاه بیرجند

والیبال یک ورزش گروهی است که در آن بازیکنان در دو تیم شش نفره، در دو سوی توری قرار می‌گیرند و تلاش می‌کنند تا بر پایه  قوانین بازی، توپ را از روی تور در زمین تیم مقابل فرود آورند. طول زمین والیبال ۱۸ متر و عرض آن ۹ است. هر تیم باید ۳ ست از ۵ ست بازی را ببرد تا بتواند پیروز شود..

کانون ورزش و بازی های فاخر با همکاری مدیریت تربیت بدنی دانشگاه بیرجند اقدام به برگزاری مسابقه والیبال چهار نفره در تاریخ 19 ابان شروع و در تاریخ 18 اذر 1401  همراه با اختتامیه با حضور دکتر محمدی،دکتر چهکندی، جناب اقای سیف الهی و خانم مرکی و گنجی  به اتمام رسید.