برگزاری نمایش و فروش تابلوهای نقاشی و آثار هنری در جشنواره رویش یلدایی۲ توسط کانون هنرهای تجسمی

به طور کلی تابلوهای هنری مثل نقاشی،تدهیب، نگارگری و... هنری چالش برانگیز هستند. هنرمند برای پیدا کردن موضوع نقاشی، به طبیعت مراجعه می­کند، در آن کنکاش می­کند و چیزهایی را در طبیعت انتخاب کرده و با جفت­وجور کردن آن­ها در یک ترکیب­بندی ماهرانه، تابلویی نو می­آفریند. در واقع هنرمند چیزی شبیه طبیعت عرضه یا واقعیتی را بازسازی می­کند.

کانون هنرهای تجسمی در راستای نمایش و فروش آثار هنری دانشجویان دانشگاه بیرجند و اعضا کانون هنرهای تجسمی، اقدام به برپایی تابلوهای هنری روی بوم به مدت یک روز در تاریخ ۲9/09/۱۴۰1 نموده است که مورد استقبال تعداد زیادی از مهمانان از این آثار گردید. هزینه حضور تابلوهای هنری دانشجویان و اعضا کانون در این جشنواره رایگان می­باشد. مسئول اجرایی این طرح، سیده آمنه منصوری مهریان، دبیرکانون هنرهای تجسمی بوده است.