برگزاری نقاشی و چاپ روی لباس در جشنواره رویش یلدایی۲ توسط کانون هنرهای تجسمی

برگزاری نقاشی و چاپ روی لباس در جشنواره رویش یلدایی۲ توسط کانون هنرهای تجسمی

نقاشی روی لباس هنریست کاملا کاربردی که یک هنرمند می­تواند هر متریال پارچه­ای را با رنگ­های مخصوص، نقش و نگاری تازه و زیبا بزند و طبق سلیقه خود یا مخاطب، پارچه یا لباس، تیشرت، کیف، مقنعه، مانتو و... را نقاشی کند. این هنر از دیرباز در ایران قدمت داشته که به شکل قلمکاری و چاپ روی پارچه آغاز شده تا بدین­جا که هنرمند با قلم­مو تمام جزء به جزء نقاشی را پیاده می­کند.

کانون هنرهای تجسمی در راستای ایجاد یک یادگاری ماندگار از جشنواره رویش یلدایی2 برای دانشجویان دانشگاه بیرجند و مهمانان حاضر در جشنواره، اقدام به نقاشی و چاپ طرح و نقش­های زیبا روی لباس­ متقاضیان به مدت یک روز در تاریخ ۲9/09/۱۴۰1 نموده است. تعداد زیادی از دانشجویان و مهمانان از این یادگاری­های زیبا و دلنشین استقبال کردند. هزینه نقاشی و چاپ روی لباس برای متقاضیان، رایگان می­باشد. مسئول اجرایی این طرح، فاطمه گنجعلی، عضو افتخاری کانون هنرهای تجسمی بوده است.