برگزاری میز فروش صنایع دستی و محصولات یلدایی در جشنواره رویش یلدایی۲ توسط کانون هنرهای تجسمی

صنایع ­دستی نوعی کار هنری است که در آن لوازم تزئینی و کاربردی تنها با استفاده از دست یا ابزار ساده ساخته می­شود. معمولا این هنر به روش­های سنتی ساختن کالاها و وسایل مختلف گفته می­شود. ساخت چنین چیزهایی اغلب متآثر از فرهنگ، مذهب و باورهای سازنده اثر می­باشد.

کانون هنرهای تجسمی در راستای ایجاد عرضه و فروش محصولات صنایع ­دستی و آثار یلدایی دانشجویان دانشگاه بیرجند، اقدام به برپایی میزهای فروش برای دانشجویان صنعتگر به مدت یک روز در تاریخ ۲9/09/۱۴۰1 نموده است. تعداد زیادی از دانشجویان از این میز فروش­ها استقبال کردند. هزینه میزهای فروش برای دانشجویان صنعتگر رایگان می­باشد. مسئول اجرایی این طرح، سیده آمنه منصوری مهریان، دبیرکانون هنرهای تجسمی بوده است.