برگزاری گیفت های یلدایی در جشنواره رویش یلدایی۲ توسط کانون هنرهای تجسمی

برگزاری گیفت های یلدایی در جشنواره رویش یلدایی۲ توسط کانون هنرهای تجسمی

گیفت یا هدیه به معنی چیزی که برای قدردانی تقدیم شخصی خاص می­شود. در واقع این هدیه بدون انتظار بازگشت چیزی در عوض آن تقدیم طرف مقابل می­شود. به­طور کلی این اصطلاح را می­توان به هر چیزی که باعث شود تا دیگران خوشحال­تر شوند پیشکش می­شود. گیفت­ها بیشتر در مراسماتی مثل تولدها، اعیاد، شب یلدا و... تقدیم می­شود.

کانون هنرهای تجسمی در راستای ایجاد یک هدیه ماندگار از جشنواره رویش یلدایی2 برای دانشجویان دانشگاه بیرجند و شرکت کنندگان در این جشنواره، اقدام به طراحی و ساخت گیفت­های یلدایی به مدت یک روز در تاریخ ۲9/09/۱۴۰1 نموده است. تعداد 700 نفر از دانشجویان و شرکت کنندگان از این یادگاری­های زیبا و دلنشین بهره­مند شدند. هزینه این گیفت­ها برای دانشجویان رایگان می­باشد. مسئول اجرایی این طرح، کیانا کشت­بان، عضو افتخاری کانون هنرهای تجسمی بوده است.