برپایی گردونه آرزوها در جشنواره رویش یلدایی۲ توسط کانون هنرهای تجسمی با همکاری کانون کتاب

آرزو به معنای امید، رویا یا هدف است. آرزو مفهوم و معنی مثبتی دارد و آرزوی هر شخص با دیگری متفاوت است. به بیانی دیگر آرزو به این معناست که شخص به خواسته­های قلبی خود برسد. همه ما در کودکی آرزوهایی را در سر می­پروراندیم که هرگز نتوانستیم به آن­ها برسیم. امروز خیلی از ما قدرت آن را داریم که آن آرزوها را بارها برآورده کنیم. کودکان بی­سرپرست و کودکان کار نیز آرزوهای زیادی در سر دارند که ما می­توانیم پلی برای رسیدن آن­ها به آرزوهایشان باشیم.

کانون هنرهای تجسمی با همکاری کانون کتاب در راستای خوشحال کردن و اجابت آرزوی بچه­های کار و بی­سرپرست و به مناسبت شب یلدا، اقدام به برپایی گردونه آرزوها به مدت یک روز در تاریخ ۲9/09/۱۴۰1 نموده است. تعداد زیادی از اساتید وکارمندان دانشگاه و دانشجویان در این طرح شرکت کردند. مسئول اجرایی این طرح، سیده آمنه منصوری مهریان، دبیر کانون هنرهای تجسمی بوده است.