برپایی درخت خاطره نویسی و دلنوشته¬ در جشنواره رویش یلدایی۲ توسط کانون هنرهای تجسمی

زیبایی یک دلنوشته و خاطره­نویسی مشروط به وجود احساسات فرد در آن اثر است که هرآنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند. در واقع هرآنچه در زمینه شعر و نویسندگی نگارش می­شود به آن علت که آغاز احساسی از جانب فرد دارد، دلنوشته و خاطره­نویسی به­حساب می­آید و حتما نباید شامل مطالب سنگین و سخت باشند چرا که از دل نویسنده بر قلمش جاری می­شوند. برای نوشتن آن، به سواد خاصی نیاز نیست و حتی لازم نیست که رشته ادبیات خوانده باشیم.

کانون هنرهای تجسمی در راستای زیباسازی فضای داخلی سالن و دریافت خاطره و دلنوشته ­های دانشجویان دانشگاه بیرجند و شرکت کنندگان در جشنواره رویش یلدایی2، اقدام به برپایی یک درخت خاطره­نویسی و دلنوشته با تم پاییزی به مدت یک روز در تاریخ ۲9/09/۱۴۰1 نموده است. تعداد زیادی از دانشجویان و شرکت کنندگان از این طرح استقبال کردند. مسئول اجرایی این طرح، سیده آمنه منصوری مهریان، دبیر کانون هنرهای تجسمی بوده است.