برپایی آتلیه عکاسی در جشنواره رویش یلدایی۲ توسط کانون هنرهای تجسمی با همکاری کانون گردشگری و کانون عکس و خاطره

آتلیه عکاسی یک فضای کاری با پس ­زمینه­ های مختلف جهت عکاسی است که با فراهم آوردن نیازهای اولیه عکاس، فرایند عکسبرداری را ساده و متمرکز می­کند. فضای آتلیه عکاسی جهت گرفتن عکس و همچنین آموزش عکاسی استفاده می­شود.

کانون هنرهای تجسمی با همکاری کانون گردشگری و کانون عکس و خاطره در راستای ثبت لبخند یلدایی دانشجویان دانشگاه بیرجند و شرکت کنندگان در این جشنواره، اقدام به برپایی و چیدمان آتلیه عکاسی یلدایی به مدت یک روز در تاریخ ۲9/09/۱۴۰1 نموده است. تعداد زیادی از دانشجویان از این آتلیه استفاده نمودند. هزینه هر عکس برای دانشجویان 20000 تومان و هزینه لباس رایگان می­باشد. مسئول اجرایی این طرح، سیده آمنه منصوری مهریان، دبیر کانون هنرهای تجسمی بوده است.

آخرین ویرایش۰۷ دی ۱۴۰۱