برگزاری سخنرانی با موضوع شناخت الیاف با تآکید بر ویژگی های کاربردی آنها توسط کانون هنرهای تجسمی

الیاف جمع کلمه لیف یا رشته است و مهم­ترین مواد اولیه صنعت نساجی و تولید نخ و پارچه هستند و بسته به خصوصیات و ویژگی­های خاص کاربردهای متفاوتی دارند. الیاف از نظر روش ساخت به دو دسته طبیعی و مصنوعی تقسیم می شود. الیاف طبیعی که منشآ طبیعی دارد مثل: پنبه، پشم، ابریشم،کتان، موهر، کشمیر، الیاف شیشه و پنبه نسوز. الیاف مصنوعی شامل: ریون، نایلون، پلی­استر و ویسکوز می باشد.

گروه آموزشی فرش با همکاری انجمن علمی هنراسلامی، فرش و کانون هنرهای تجسمی به مناسبت هفته پژوهش و در راستای آشنایی دانشجویان (به­ویژه دانشجویان دانشکده هنر) با انواع الیاف، به ویژه الیاف پشم و ویژگی کاربردی آن، اقدام به برگزاری نشست علمی به مدت دو ساعت با سخنرانی دکتر هما مالکی (استادیار دانشگاه بیرجند) در تاریخ 07/09/۱۴۰1 نموده است. تعداد 21 نفر از دانشجویان در این سخنرانی شرکت کردند. هزینه حضور برای دانشجویان و هزینه حق­الزحمه سخنران رایگان می­باشد. مسئول اجرایی این طرح، سیده آمنه منصوری مهریان، دستیار پژوهشی گروه آموزشی فرش و دبیر کانون هنرهای تجسمی بوده است.