برگزاری سخنرانی با موضوع حکمت نهفته در باغ ایرانی با تکیه بر باغ و عمارت جهانی اکبریه توسط کانون هنرهای تجسمی

باغ اکبریه یکی از نمونه­های برجسته باغ­ ایرانی واقع در خراسان جنوبی (بیرجند)، که در سه دوره تاریخی زندیه، قاجاریه و پهلوی ساخته شده و ثبت ملی شده است. خانم منصوری در این نشست به بررسی عناصر و تزئینات موجود در باغ اکبریه پرداختند و در نهایت این عناصر و تزئینات را از لحاظ حکمی و عرفانی مورد بررسی قرار دادند.

گروه آموزشی فرش با همکاری انجمن علمی هنراسلامی، فرش و کانون هنرهای تجسمی به مناسبت هفته پژوهش و در راستای آشنایی دانشجویان (به­ویژه دانشجویان دانشکده هنر) با حکمت نهفته در باغ ایرانی با تکیه بر باغ و عمارت جهانی اکبریه، اقدام به برگزاری نشست علمی به مدت 2ساعت با سخنرانی سیده آمنه منصوری مهریان (دانشجوی کارشناسی ارشد هنراسلامی دانشگاه بیرجند) در تاریخ 20/09/۱۴۰1 نموده است. تعداد 40 نفر از دانشجویان در این سخنرانی شرکت کردند. هزینه حضور برای دانشجویان و هزینه حق­الزحمه سخنران رایگان می­باشد. مسئول اجرایی این طرح، سیده آمنه منصوری مهریان، دستیار پژوهشی گروه آموزشی فرش و دبیر کانون هنرهای تجسمی بوده است.

آخرین ویرایش۰۸ دی ۱۴۰۱