برگزاری سخنرانی با موضوع معرفی موزه عروسک خراسان جنوبی و ساخت عروسک سنتی توسط کانون هنرهای تجسمی

آمنه سیاری، مدیر موزه عروسک­های خراسان­جنوبی و کارآفرین برتر زنان در سطح ملی هستند. در این موزه تمام عروسک­های سنتی سراسر ایران موجود می­باشد که این عروسک­ها نتیجه دستان هنرمند بانوان روستایی است و هرکدام از این عروسک­ها سفیران فرهنگی­اند که نوع پوشش، فرهنگ و آداب و رسوم هر منطقه را معرفی می­کنند.

گروه آموزشی فرش با همکاری انجمن علمی هنراسلامی، فرش و کانون هنرهای تجسمی به مناسبت هفته پژوهش و در راستای آشنایی دانشجویان (به­ویژه دانشجویان دانشکده هنر) با موزه عروسک خراسان جنوبی و ساخت عروسک سنتی، اقدام به برگزاری این نشست علمی به مدت 2ساعت با سخنرانی آمنه سیاری (کارآفرین برتر زنان در سطح ملی) در تاریخ 26/09/۱۴۰1 نموده است. تعداد 15 نفر از دانشجویان در این سخنرانی شرکت کردند. هزینه حضور برای دانشجویان و هزینه حق­الزحمه سخنران رایگان می­باشد. مسئول اجرایی این طرح، سیده آمنه منصوری مهریان، دستیار پژوهشی گروه آموزشی فرش و دبیر کانون هنرهای تجسمی بوده است.

آخرین ویرایش۰۸ دی ۱۴۰۱