برگزاری سخنرانی با موضوع معرفی روش¬های مختلف آنالیز و شناسایی الیاف توسط کانون هنرهای تجسمی

یکی از فرآیندهای مهم در بحث کنترل کیفیت، شناسایی و بررسی کیفیت الیاف مورد استفاده در فرش دستباف می­باشد که به این منظور از روش­های مختلفی از قبیل حلالیت، میکروسکوپی و اسپکتروسکوپی استفاده می­شود. برای بررسی خصوصیات ساختاری، فیزیکی و شیمیایی الیاف نساجی از روش­های اسپکتروسکوپی مختلف استفاده می شود که مورد تآیید سازمان بین­المللی استاندارد (ASTM) می­باشد.

گروه آموزشی فرش با همکاری انجمن علمی هنراسلامی، فرش و کانون هنرهای تجسمی به مناسبت هفته پژوهش و در راستای بالا بردن سطح دانش دانشجویان (به­ویژه دانشجویان دانشکده هنر) با روش­های مختلف آنالیز و شناسایی الیاف، اقدام به برگزاری نشست علمی به مدت دو ساعت با سخنرانی دکتر حسین بارانی (دانشیار دانشگاه بیرجند) در تاریخ 12/09/۱۴۰1 نموده است. تعداد 45 نفر از دانشجویان در این سخنرانی شرکت کردند. هزینه حضور برای دانشجویان و هزینه حق­الزحمه سخنران رایگان می­باشد. مسئول اجرایی این طرح، سیده آمنه منصوری مهریان، دستیار پژوهشی گروه آموزشی فرش و دبیر کانون هنرهای تجسمی بوده است.