برگزاری سخنرانی با موضوع کچه و عروسک الیاف طبیعی ساخته شده از کچه توسط کانون هنرهای تجسمی

کچه یک نوع الیاف طبیعی که از پشم گوسفند درست می­شود. کچه دوزی یکی از هنرهای نوین و در عین حال بسیار جذاب است که دارای قاعده و قانون و الگو نیست و از سوزن زدن الیاف به هم و تنیدن و فشرده کردن الیاف کچه، حجم­های عروسکی خلق می­شود.

گروه آموزشی فرش با همکاری انجمن علمی هنراسلامی، فرش و کانون هنرهای تجسمی به مناسبت هفته پژوهش و در راستای آشنایی دانشجویان (به­ویژه دانشجویان دانشکده هنر) با کچه و عروسک­های کچه­ای، اقدام به برگزاری این نشست به مدت دو ساعت با سخنرانی خانم مهلا یوسفی (کارشناس ارتباط تصویری و دارنده چند مقام ملی و بین­المللی) در تاریخ 19/09/۱۴۰1 نموده است. تعداد 38 نفر از دانشجویان در این سخنرانی شرکت کردند. هزینه حضور برای دانشجویان و هزینه حق­الزحمه سخنران رایگان می­باشد. مسئول اجرایی این طرح، سیده آمنه منصوری مهریان، دستیار پژوهشی گروه آموزشی فرش و دبیر کانون هنرهای تجسمی بوده است.