برگزاری سخنرانی با موضوع تحلیل محتوا و ساختار شمایل حضرت مریم (س) در نقاشی های کلیسا وانک توسط کانون هنرهای تجسمی

کلیسای وانک از کلیساهای تاریخی ارمنی های اصفهان می باشد. اهمیت کلیسای وانک به اندازه ای است که بیشتر دانشنامه های شناخته شده ی جهانی، مدخلی را به آن اختصاص داده اند و امروزه گردشگران آن را جزو هشت جاذبه مهم اصفهان تلقی می کنند. بیشتر دیوارنگاره های این کلیسا مضامینی از انجیل مقدس دارد و تصاویری از بدو تولد تا عروج حضرت عیسی مسیح بر آن ها نقش بسته است. شخصیت حضرت مریم(س) در دین مسیحیت بسیار مورد توجه قرار دارد و یکی از ارکان این دین است. در این نشست شش تصویر از دیوارنگاره های کلیسای وانک که در آن ها حضرت مریم(س) حضور دارد مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است.

گروه آموزشی فرش با همکاری انجمن علمی هنراسلامی، فرش و کانون هنرهای تجسمی به مناسبت هفته پژوهش و در راستای آشنایی دانشجویان (به­ویژه دانشجویان دانشکده هنر) با تحلیل محتوا و ساختار شمایل حضرت مریم (س) در نقاشی­های کلیسا وانک، اقدام به برگزاری نشست علمی به مدت 2ساعت با سخنرانی فاطمه گنجعلی (دانشجوی کارشناسی ارشد هنراسلامی دانشگاه بیرجند) در تاریخ 21/09/۱۴۰1 نموده است. تعداد 30 نفر از دانشجویان در این سخنرانی شرکت کردند. هزینه حضور برای دانشجویان و هزینه حق­الزحمه سخنران رایگان می­باشد. مسئول اجرایی این طرح، سیده آمنه منصوری مهریان، دستیار پژوهشی گروه آموزشی فرش و دبیر کانون هنرهای تجسمی بوده است.

آخرین ویرایش۰۸ دی ۱۴۰۱