برگزاری ورکشاپ خوشنویسی مقدماتی توسط کانون هنرهای تجسمی

برگزاری ورکشاپ خوشنویسی مقدماتی توسط کانون هنرهای تجسمی

خوشنویسی، هنر خوش نوشتن و زیبا نوشتن با قلم یا هر نوع ابزار خوشنویسی می­باشد. بطوری که تلفیقی از دانش، هنر و عرفان است. فردی که این فرایند توسط او انجام می‌گیرد خوش‌نویس (خطاط) نام دارد، به‌خصوص زمانی که خوش‌نویسی حرفه­ی شخص باشد.

گروه آموزشی فرش با همکاری انجمن علمی هنراسلامی، فرش و کانون هنرهای تجسمی به مناسبت هفته پژوهش در راستای یادگیری دانشجویان با هنر خوشنویسی با قلم نی، اقدام به برگزاری این ورکشاپ به مدت 2 ساعت و با تدریس استاد مهدی اسماعیلی­مود در تاریخ 17/09/۱۴۰1 نموده است. تعداد 35 نفر از دانشجویان در این ورکشاپ شرکت کردند. هزینه حضور در ورکشاپ برای دانشجویان و هزینه حق­التدریس مدرس رایگان می­باشد. مسئول اجرایی این طرح، سیده آمنه منصوری مهریان، دستیار پژوهشی گروه آموزشی فرش و دبیر کانون هنرهای تجسمی بوده است.

آخرین ویرایش۰۸ دی ۱۴۰۱