جلسة توجیهی کارشناسان کرسی های آزاداندیشی دانشگاه های سراسر کشور به صورت مجازی برگزار شد

۱۹ دی ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۳ کد : ۲۲۴۱۲ اخبار برگزیده معاونت

جلسة توجیهی کارشناسان کرسی­ های آزاداندیشی دانشگاه ­های سراسر کشور با حضور دکتر ذوالفقارزاده، مدیرکل دفتر سیاست­ گذاری و برنامه­ ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و همچنین خانم آریان­فر، کارشناس مسئول دفتر سیاست­گذاری و برنامه­ ریزی فرهنگی و اجتماعی و همچنین کارشناس کرسی­ های آزاداندیشی وزارت علوم به­ صورت مجازی برگزار شد. در ابتدای جلسه دکتر ذوالفقارزاده ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین در جلسه، مقدمه­ ای را در خصوص اهمیت برگزاری کرسی­ های آزاداندیشی و نقد و نظریه­ پردازی ارائه فرمودند. در ادامه خانم آریان­فر گزارش آماری برگزاری کرسی­ ها را از ابتدای مهرماه 1401 لغایت 18 دی­ماه 1401 ارائه فرمودند که دانشگاه بیرجند نیز در جایگاه خوبی در میان تمامی دانشگاه­ های کشور قرار داشت. سپس هر یک از کارشناسان کرسی ­ها، به ارائه دیدگاه­ ها، نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود در خصوص آئین­نامة کرسی­ ها و شیوة برگزاری جلسات هیأت نظارت بر تشکل­ ها و ... پرداختند. این جلسه به مدت 3 ساعت به طول انجامید.