بخش آوایی مرحله دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره قرآن وعترت دانشجویان کشور در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

به همت امور دینی و قرآنی معاونت فرهنگی و اجتماعی، کانون قرآن و عترت و با همراهی کانون قرآن پژوهان دانشگاه  بیرجند، مرحله دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور، ظهر چهارشنبه، 26 بهمن ماه 1401، از ساعت 12:30 الی 16، در بخش آوایی و در رشته های قرائت ترتیل و تحقیق، دعا خوانی، اذان و مداحی در سالن فرهنگ معاونت فرهنگی و اجتماعی (ویژه برادران) و سالن ولایت ( ویژه خواهران)  با حضور داوران مطرح استان خراسان جنوبی برگزار گردید.

به نقل از جمالی، کارشناس امور دینی و قرآنی دانشگاه و دبیر اجرایی این جشنواره، در این جشنواره تاکنون 122 شرکت کننده در بخش های معارفی، آوایی، پژوهشی، ادبی، فناوری، هنری، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه موفق به ثبت نام شده اند. ضمناً، نتایج مرحله دانشگاهی بخش آوایی به زودی اعلام خواهد شد.

آخرین ویرایش۲۷ بهمن ۱۴۰۱