ثبت نام دوره مهارت افزایی فعالین نشریات دانشجویی

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۲۳:۱۴ کد : ۲۳۹۹۵ اطلاعیه های برگزیده معاونت

توجه!

اداره کل امورفرهنگی وزارت عتف با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی توانمند سازی فعالین نشریات دانشجویی از تاریخ 6  تا 12 خرداد نموده است.

کلیه صاحبان امتیاز، مدیران مسئول، سردبیران و اعضای تحریریه نشریات دانشگاهی می توانند در این دوره ها شرکت نمایند.

متقاضیان دوره ها میبایست پس از دریافت معرفی نامه از معاونت فرهنگی دانشگاه کلیه فیلد های ستاره دار را تکمیل و نسبت به ثبت نام و انتخاب دوره مورد نظر مکطابق جداول زیر اقدام نمایند.

مهلت ثبت نام: 2 خردادماه

مراحل گام به گام ثبت‌‌نام در سامانه فراخوان:

1. پیام به شماره 09157406020 (کارشناس نشریات دانشجویی دانشگاه بیرجند) در پیام رسان ایتا و ارسال مشخصات(نام و نام خانوادگی، کدملی، نام نشریه و شماره همراه) و سپس دریافت معرفی نامه ازهمین طریق

2. ثبت‌نام در سامانه فراخوان به نشانی https://farakhan.dmsrt.ir/ از طریق گزینه ثبت‌نام در انتهای صفحه

3. ورود نام کاربری و رمز عبور در صفحه اول سامانه و انتخاب گزینه آبی ورود

4. نمایش صفحه پروفایل و انتخاب گزینه فراخوان‌های من از نوار کناری سامانه

5. نمایش صفحه فراخوان‌های من و انتخاب دوره آموزشی

6. نمایش صفحه قوانین و برنامه دوره آموزشی و انتخاب گزینه موافقم

7. نمایش فرم ثبت‌نام، تکمیل فرم، انتخاب کارگاه در انتهای فرم و انتخاب گزینه ثبت و ارسال در انتهای فرم

لینک دانلود فایل
آخرین ویرایش۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲