نمایش دستاوردهای یکساله انجمن ها و کانون ها در جشنواره حرکت و رویش

۰۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۶:۳۰ کد : ۲۴۱۶۴ اخبار برگزیده معاونت اطلاعیه های مهم
نمایش دستاوردهای یکساله انجمن ها و کانون ها در جشنواره حرکت و رویش

دبیر اجرایی هشتمین جشنواره رویش دانشگاه بیرجند جشنواره حرکت و رویش را محلی برای نمایش دستاوردهای یکساله انجمن ها و کانون ها دانست.

حمید سیف اللهی مقدم دبیر اجرایی هشتمین جشنواره رویش دانشگاه بیرجند و رئیس اداره فرهنگی و کارشناس مسئول کانون های فرهنگی دانشگاه بیرجند گفت: شانزدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت ویژه دستاوردهای علمی دانشگاه و هشتمین جشنواره درون دانشگاهی رویش، مقدمه یازدهمین جشنواره ملی رویش هستند.

او افزود: به دلیل بحث بودجه ای و فرارسیدن بازه امتحانات ۲ جشنواره رویش و حرکت با هم ادغام شدند که هدف از برگزاری این جشنواره ها نمایش دستاوردهای انجمن ها و کانون های فرهنگی دانشگاه است.

سیف اللهی مقدم عنوان کرد: هر انجمن و کانون دستاوردهای یکساله خود را به نمایش می گذارد. دبیر اجرایی هشتمین جشنواره رویش دانشگاه بیرجند ادامه داد: داوری ۲ جشنواره به صورت مجزا انجام می شود و به صورت مکتوب و مشروح در سایت جشنواره ملی بارگذاری و به دبیرخانه ملی ارسال می شود.

او تصریح کرد: برگزیدگان این جشنواره ها در جشنواره ملی با رقبایی از سراسر کشور رقابت می کنند.